Iklankan Banner Anda DiSini : PERCUMA

Goji

GOJI Health Builders hanya menggunakan ekstrak Goji yang datangnya daripada Daedah Zhongning Negeri Ningxia di Negara Cina. Penduduk di kawasan ini telah mengamalkan Goji Sebagai makanan harian dan mereka percaya Goji membantu mereka hidup aktif dan panjang usia. Guarana telah digunakan secara popular oleh penduduk Brazil sebagai minuman untuk tenaga. Ekstrak Guarana ditambah untuk menguatkan lagi tenaga untuk kesan yang lebih baik.

Goji Yang Sungguh Mengagumkan Dan Teks Perubatan Cina Purba
Goji telah digunakan dalam Perubatan Tradisional oleh rakyat China selama lebih 5000 tahun.

Terdapat beberapa teks perubatan Cina purba yang menyanjung faedah kesihatan yang mengagumkan daripada buah Goji ini. Berikut adalah antara teks perubatan tersebut.

Ben Cao Hui Yan menyatakan : " Goji meningkatkan Qi atau Daya Kehidupan, Menyokong Darah, Menyuburkan Yin dan Yang, Membuang Angin, Merupakan Herba yang sangat Baik ".

Goji - Guarana ( Kombinasi Intim )

Produk " HARI ESOK " untuk generasi hari ini! Di bawa khas dari NingXia, China.

Daerah Zhongning negeri Ningxia di negara China, mengeluarkan buah Goji yang berkualiti terbaik ( juga dikenali sebagai Chinese Wolfberry ) di dunia.

Daerah ini dikenali sebagai desa yang panjang usia di mana ramai penduduknya hidup lama dengan kehidupan yang produktif melewati usia 100 tahun.

90% daripada populasi Ningxia beragama Islam dan mengamalkan Goji sebagai makanan harian untuk kekal sihat dan mereka percaya buah Goji membantu mereka hidup lama dengan kehidupan yang lebih aktif.
 
 

Copyright  2008 Efaizent Network , Site design by Faizent Design